Aqualand Maspalomas

Aqualand Maspalomas

Az Aqualand Maspalomas az egyik legjobb úti cél a családok számára. A 130 000 négyzetméteres területével ez a legnagyobb aquapark Gran Canarián, és a család minden tagja számára szórakozást kínál a legcsodálatosabb vízi szórakozással.

Az egész évben nyitva tartó aquaparkban csak a medencék területe 5300 négyzetméter. Itt 33 csúszda és 13 szórakoztató attrakció található, mint például a Surf Beach, a Congo River, a Crazy Race, a Kamikaze, a Rapids, az Aquamania, a Twister, az egzotikus Polinézia minipark vagy a minigolf, hogy csak néhányat említsünk… Nagyon népszerű a Mamut, ahol egy négyszemélyes tutajon lehet lefelé száguldani egy csúszdán. Az Adrenalina egy dupla gumikerekes csúszda. A legújabb attrakció nem a gyengeelméjűeknek való. A Bumeráng egy olyan hullámvasút, ahol egy úszógumira ülsz, és függőlegesen csúszol lefelé, szabadesésben!

Aqualand Maspalomas

A létesítmények között önkiszolgáló éttermek, pizzéria, üzletek, öltözők, kiterjedt kertek és ingyenes parkolási lehetőség is található.

A nyitvatartási időt szigorúan betartják, és a csúszdák zárás előtt fél órával bezárnak, hogy mindenki időben elhagyja a parkot.

Nyitva tartás: naponta 10.00 és 17.00 óra között. Egész évben nyitva, kivéve nagyon rossz idő esetén.

Helyszín: Maspalomas közelében – a Palmitos Parkba vezető úton.

Ctra. Palmitos Park, Km 3, 35100, Maspalomas, Gran Canaria.

Megjegyzés: Egyes csúszdák csak bizonyos magasságból használhatók.