Playa de las Alcaravaneras

Playa de las Alcaravaneras

A Playa de las Alcaravaneras egy strand Las Palmas de Gran Canaria városában. Ezen az aranyszínű homokos strandon könnyű megtalálni a tökéletes helyet a pihenésre, függetlenül attól, hogy a hét melyik napján van.

Ha egy kis testmozgásra vágyik, mit szólna egy kis strandröplabdához? A víz itt általában nagyon nyugodt, így kiválóan alkalmas vitorlázásra vagy kenuzásra. A kioszkoknál frissítőket vásárolhat, a közelben pedig kávézók és bárok jó választéka található. A strandon napozóágyak és zuhanyzók is találhatók.

A strandtól délre található a Varadero Vitorlásklub, északra pedig az elegáns Real Club Náutico (Királyi Vitorlásklub), ahol biztosan láthat néhány elbűvölő, tengerjáró jachtot és talán egy-két milliomost is.

Az Avenida Marítima kiválóan alkalmas kocogásra, kerékpározásra vagy egy hosszú sétára, mivel a Vegueta negyedtől a La Isleta-félszigetig tart.

A legtöbb üdülőhelyről rendszeres buszjáratok indulnak Playa de las Alcaravanerasba, amelyek olcsók és megbízhatóak. Az itt viszonylag drága parkolási lehetőséget a táblákat követve találja meg.

Ha ez a csodálatos városi környezetben fekvő tengerpart az, amit keres, a a luxus Hotel Santa Catalina szállodát ajánljuk. A szállodából ingyenes buszjárat közlekedik a közeli Playa de las Canterashoz, a Playa de las Alcaravanerashoz nagyon közel fekvő, gyönyörű, tiszta vizű strandhoz.