Puerto de Mogán

Puerto de Mogan Gran Canaria

Puerto de Mogán, Gran Canaria déli partjának legnyugatibb üdülőhelye festői kikötő, bájos halászfalu, kikötő és elegáns turisztikai célpont egyben. A kiváló és jól védett tengerpart aranyszínű homokja miatt a családok kedvence. A tiszta víz nyugodt, a hullámtörő körüli tenger pedig remek hely a búvárkodásra, mivel számos különböző halat fedezhet fel. A nyaralók egy sárga tengeralattjáróval tett kirándulás során a lenyűgöző víz alatti világot is felfedezhetik. Mélytengeri halászatra is kihajózhatnak, és világrekord méretű tonhalat vagy marlint foghatnak. Napágyakat, napernyőket, pedalókat és kenukat lehet bérelni, a kioszkok pedig hideg italokat és rágcsálnivalókat árulnak.

Ez egy exkluzív üdülőhely, amelynek célja, hogy a minőséget a mennyiség helyett az igényes nyaralóknak kínálja, akik a nyüzsgés helyett nyugodt környezetre vágynak.

A tengerparton kívül ez az üdülőhely csatornák és hidak hálózatával is rendelkezik, ezért Puerto de Mogánt gyakran “Kis Velencének” is nevezik. A nyaralók kellemes sétát tehetnek a kikötő mentén, ahol üzletek és fantasztikus haléttermek jó választéka várja őket.

Parkolási lehetőség az utcán, valamint a strand közelében egy nagy parkoló is található. Rendszeres buszjáratok és taxiállomás is van.

Öt perces autóútra található a festői Playa Taurito strand, amely csodálatos hely a napsütésben való pihenésre. Ezt a területet csodálatos sziklák veszik körül, nyugodt, meleg vizet kínál, és a finom homokos strand közelében több étterem is található.

 A legjobb szállodákkal dolgozunk együtt a Kanári-szigetek legjobb helyein, hogy garantáljuk Önnek álmai nyaralását. Itt találja a csodálatos 4 csillagos LTI Valle Taurito Hotel-t, amely kényelmes szállást és tevékenységeket kínál az egész családnak. A szálloda rövid sétára található a strandtól, és a Lago Oasis víziparkra is néz, amely kicsik és nagyok számára egyaránt szórakoztató látványosság.

Related posts: