Sioux City

Utazzon vissza az időben, és élje át a vadnyugatot! Találkozzon olyan mitikus harcosokkal, mint “White Herb” és olyan cowboyokkal, mint “Doc Holiday”, vagy legyen részese egy bankrablásnak vagy egy hirtelen tűzharcnak a hidegvérű cowboyok és a Sioux City-i seriffek között… Ez a park az amerikai vadnyugatot idézi meg, tűzharcokkal, rusztikus grillezéssel, szalonlányokkal, seriffekkel és cancan táncosokkal – és hogy teljes legyen az érzés, country és western zene szól.

Számos attrakciót találunk, mint például a “Párbaj a halálig”, “Bankrablás”, “Szalonbunyó”, “Kivégzés a főtéren” és “Indián esőtánc”. Mexikói akrobaták is fellépnek, akik lasszóval, ostorral és késsel mutatnak be mutatványokat – hogy csak néhányat említsünk a látványosságok közül.

A 320 000 négyzetméteres park egy vadnyugati város másolata, jellegzetes házakkal, templommal, farmmal, bankkal és szalonokkal. És ahol cowboyok vannak, ott természetesen indiánok is. Ne hagyja ki az indiánrezervátumot! A kicsiknek egy kis állatkert is van néhány aranyos állatkával (mintha ez nem lenne elég).

Lenyűgöző látványosság kicsiknek és nagyoknak – legyen ott!

Nyitva tartás: 10.00 és 17.00 óra között keddtől szombatig. Hétfőnként zárva.

Grillezés és előadások pénteken 20.00 órától éjfélig.

Helyszín: Barranco del Águila, s/n. San Agustín, Maspalomas, Gran Canaria