Playa de Maspalomas

Playa de Maspalomas

Maspalomas egyszerűen gyönyörű A finom fehér homok és a szél által formált dűnék a kék tengerrel szemben valóban csodálatos látványt nyújtanak. Természetesen egy ilyen gyönyörű strandot sokan látogatják, különösen ott, ahol a napozóágyak találhatók.

A dűnékre az Avenida de Tirajanán egy nagy, boltíves bejáraton keresztül lehet bejutni. Ha egy rövid ösvényen végigsétálsz, máris jó helyre érkeztél. Ne feledje, hogy vigyen magával törölközőt és papucsot, mivel a homok nagyon forró lehet. Körülbelül 100 méterenként frissítőket árusító kioszkok találhatók.

Észre fogja venni, hogy Maspalomas strandja négy területre van osztva: az első tökéletes a családoknak és a gyerekeknek, a második és a negyedik a nudista területek, a harmadik pedig a melegek körében népszerű.

Maspalomas strandja igazi paradicsom a strandolás és a szórakozás szerelmeseinek, a gyermekes családoknak és a napimádóknak egyaránt, különösen, ha el akarnak menekülni az észak-európai hideg tél elől!

Akárcsak Playa del Inglés, ez a strand is mindent kínál, amit csak kívánhat egy fantasztikus naphoz a homokban és a napon. Mindenféle sport- és szabadidős létesítmény rendelkezésre áll, beleértve a zuhanyzókat, valamint rengeteg strandbárt, éttermet és üzletet. Akár búvárkodni, akár pedálos csónakázni vagy jet-skit bérelni szeretne, itt rengeteg szórakozást találhat. Nincs sok árnyékos terület, ezért érdemes napernyőt bérelni, hogy egy kis időre kiszabadulhasson a napból.

A dűnék közelében buszmegállók vannak. Ennek a természeti látványosságnak a nyugati végénél tevegelésre is van lehetőség. A közelben rengeteg ingyenes parkolási lehetőség van az úton és egy nagy parkolóban.

Tetszik a nyaralás gondolata a gyönyörű Maspalomasban vagy a közeli Melonerasban? Első osztályú szállodákból válogathat, amelyeket nagyon ajánlunk: A Lopesan Baobab Resort, a Lopesan Vila del Conde Resort, a Vital Suites Hotel & Spa, a Lopesan Costa Meloneras és az IFA Faro Hotel Maspalomasban.